שישה תלמידים מחטיבת בן-צבי בקריית אונו זכו להערכה והוקרה על כתיבת עבודות שורשים ראויות , מצטיינות ומושקעות. שש עבודות נבחרות נשלחו למוזיאון בית התפוצות , כולן צויינו כעבודות מצטיינות והתלמידים שכתבו אותן זכו לטיול בת"א יחד עם בני נוער מהתפוצות.
מדי שנה מבצעת עיריית קריית אונו שיפוצי קיץ בהיקף נרחב בכל מוסדות החינוך בעיר. השנה יושקעו כ שני מיליון שקל בשיפוצים, שיתקיימו בבתי הספר ובגני הילדים בעיר וזאת ע"פ דו"חות הבטיחות והצרכים המיוחדים של כל מוסד ומוסד.
"נאמני המצוינות", עוברים את תהליך הלמידה לאחר שעות הלימודים בזמנם החופשי. בית הספר מעודד תוכנית זו שנחלה הצלחה רבה ואף ניתנה לתלמידים אלה הערה בתעודה . השאיפה של ביה"ס היא כי תוכנית זו תורחב בשנה הבאה למקצועות נוספים וכבר יש מגעים עם צוות אנגלית.
לעמוד התגיות המלא - לחץ כאן